Anti-Seize Metallic

Descrierea articolului:
Anti-Seize Metallic este un spray de montaj multifunctional pe baza de compusi metalici de calitate si  hidrocarburi. Aceasta combinatie de substante active actioneaza ca lubrifiant, īmpiedica aparitia coroziunii de orice tip si reduce uzura. De asemenea, evita griparea si uzura prin frecare, asigurānd astfel demontarea si dupa mai multi ani.

Utilizare:
Intervalul de temperatura porneste de la - 180 C pāna la + 1200 C. Anti-Seize Metallic este rezistent la aderenta si frecare, precum si rezistent la apa, sare si cei mai multi acizi si lesii. Produce un efect separator puternic si dispune de rezistenta puternica la presiune. Prin urmare, Anti-Seize Metallic este adecvat pentru īmbinari filetate si īnsurubate intens solicitate la temperatura, precum si suprafete de rulmenti si alunecare de la rotoarele cu mers lent.   

Disponibil sub forma de:
Spray 100 ml 400 ml, 12 doze īn cutie sau ca marfa vrac īn recipiente de diverse dimensiuni. Sau ca pasta de 500 sau 1000 grame.


...................................................................................................................................................................................